Terrassen Restaurang & Bar

0
(0)

Terrassen Restaurang & Bar
📍 IdrottsvĂ€gen 2, Olofström, Blekinge lĂ€n, Sverige
📞 +4 673-539-3369
🍮 okĂ€nd
💰 Prisklass/person: okĂ€nd

VÀlkommen till Restomenyer.se, din restaurangguide pÄ nÀtet. Restaurangens namn Àr Terrassen Restaurang & Bar, adressen Àr IdrottsvÀgen 2, Olofström, Blekinge lÀn, Sverige.

Sammanfattning recensioner:

Terrassen Restaurang & Bar ligger i Olofström. Besökare anger t.ex. följande: Restaurangen har ett mycket trevligt lÀge och interiören Àr ocksÄ vÀnlig och varm. Det fanns ingen cola light, men de informerade oss om det först 5 minuter efter bestÀllningen. Hamburgaren (angus burger) var för majonnÀsig och köttet mycket torrt och ingen smak alls. De serverar den med coleslaw, som det bara Àr för mycket majonnÀs. Köttet borde ha varit tjockare för att ha den dÀr saftiga kÀnslan. PÄ menyn stod det ocksÄ att det kommer med bacon, ost och bbq-sÄs, inget av det ingick i hamburgaren. Torskfisken med potatisren och grönsaker var inte sÄ god heller, fisken var god, men potatisen gjorde det. Det smakade ingenting alls, morötter och aubergine var rÄa. Vi bad om en glass till efterrÀtt, men efter 3 minuter berÀttade servitrisen att den var klar. CrÚme brûléen var ok, men inget speciellt. De kunde ha varit mer organiserade och informerade om vad de har pÄ lager och vad som Àr fÀrdigt, sÄ att gÀsterna inte skulle bli besvikna. Det Àr ocksÄ en bra idé att tÀnka om angustburgaren med all majonnÀs, kanske lÀgga till lite lök, bbq-sÄs eller ketchup istÀllet.

Terrassen Restaurang & Bar erbjuder följande:

PĂ„ Terrassen Restaurang & Bar Ă€ter du okĂ€nd, prisklass per person Ă€r normalt: okĂ€nd, Ă€ven om det kan finnas avvikelser. Om det lĂ„ter bra rekommenderar vi att du ringer restaurangen för att – vid behov – boka ett bord eller för att bestĂ€lla mat om restaurangen erbjuder hemleverans.

Tittar du pÄ denna sida via din mobil/surfplatta? DÄ Àr det bara att klicka pÄ telefonnumret +4 673-539-3369
Ifall du anvÀnder dator/desktop: vÀnligen slÄ telefonnumret +4 673-539-3369 i din telefon/mobil.

Terrassen Restaurang & Bar öppettider:

kommer snart!

Terrassen Restaurang & Bar meny:

Maten som serveras i denna restaurang Àr okÀnd, prisklass per person Àr normalt: okÀnd. En detaljerad meny kommer snart!

VÀnligen recensera den hÀr restaurangen

Klicka pÄ en stjÀrna för att recensera!

Betyg genomsnitt 0 / 5. Antal recensioner: 0

Inga recensioner Àn sÄ lÀnge

LĂ€mna ett svar