Villa Solliden Vid Bråviken

0
(0)

Villa Solliden Vid Bråviken
📍 Galärvägen 13A, Kolmården, Östergötland län, Sverige, 618 34
📞 +4611391530
🍴 okänd
💰 Prisklass/person: SEK 170 – SEK 340

Välkommen till Restomenyer.se, din restaurangguide på nätet. Restaurangens namn är Villa Solliden Vid Bråviken, adressen är Galärvägen 13A, Kolmården, Östergötland län, Sverige, 618 34.

Sammanfattning recensioner:

Villa Solliden Vid Bråviken ligger i Kolmården. Besökare anger t.ex. följande: Det här är en pärla och utan att ha varit på Vildmarkshotellet som hör till Kolmården så tror jag att detta är bästa alternativet vid besök i dessa trakter, med eller utan barn. Pensionatet består av en huvudbyggnad samt två ytterligare hus, totalt 35 bäddar, samt stor trädgård. Huvudbyggnaden har fyra rätt små dubbelrum på bottenvåningen (i en flygel), en svit samt ytterligare ett större rum på övervåningen. Alla rum vätter mot vattnet, känns nyrenoverade och har egen dusch och toalett, trots att just dusch/toa inte är lika fräscha som själva rummet i sig. Sviten har eget kök och matbord samt sällskapsrum och veranda mot vattnet, väldigt härlig känsla! I huvudbyggnaden finns receptionen med tillhörande liten butik (inredning och doftljus) samt kök och matsal där de serverar frukost och på kvällen även middag. I anslutning till matsalen finns ett rum med leksaker och böcker, perfekt för barnen att hänga i när de ätit färdigt eller för vuxna som vill ta nåt att dricka innan maten. Huset är väldigt vackert och även om det skulle kunna må bra av en genomgång av ytskikt och en mer omfattande renovering av badrummen så är känslan väldigt bra! Det ligger också bra till på en höjd med utsikt över Bråviken och på sommaren har de en stor möblerad uteplats mot vattnet. Vi var här med ett stort sällskap på tolv vuxna och åtta barn och detta passade oss perfekt, även om dubbelrummen är lite i minsta laget för resesängar. Rekommenderar att skippa det och om möjligt och tränga ihop sig i dubbelsängen. Icke att förglömma, det finns en stor härlig trädgård med alltifrån gungor och sandlåda till springvänlig gräsmat. Men, det var en sak som gjorde att betyget dras ner, maten. Nu hade vi otur och kom när sommarpersonalen var under inskolning (plus att vi var många…) vilket gjorde att allt tog en väldig tid, tex kom barnens mat så sent att de redan druckit sig mätta på mjölk eller tappat intresset. Serveringspersonalen var inte i synk och man både glömde och förväxlade beställningar av mat och även dryck. Ingen som åt kött var nöjd, vissa skickade tillbaka mat som var för välstekt och andra av andra anledningar men på det stora hela var det helt enkelt inte så gott. Fisken var bättre men ändå bara ok. Personalen var trots en hel del klagomål, väldigt tillmötesgående och tog det på allvar och kompenserade för det vi inte var nöjda med. Stor eloge till dem! Trots den tråkiga matupplevelsen får detta bra betyg och vi kommer gärna tillbaka, mest för den härliga känslan och barnvänligheten!

Villa Solliden Vid Bråviken erbjuder följande:

På Villa Solliden Vid Bråviken äter du okänd, prisklass per person är normalt: SEK 170 – SEK 340, även om det kan finnas avvikelser. Om det låter bra rekommenderar vi att du ringer restaurangen för att – vid behov – boka ett bord eller för att beställa mat om restaurangen erbjuder hemleverans.

Tittar du på denna sida via din mobil/surfplatta? Då är det bara att klicka på telefonnumret +4611391530
Ifall du använder dator/desktop: vänligen slå telefonnumret +4611391530 i din telefon/mobil.

Villa Solliden Vid Bråviken öppettider:

kommer snart!

Villa Solliden Vid Bråviken meny:

Maten som serveras i denna restaurang är okänd, prisklass per person är normalt: SEK 170 – SEK 340. En detaljerad meny kommer snart!

Vänligen recensera den här restaurangen

Klicka på en stjärna för att recensera!

Betyg genomsnitt 0 / 5. Antal recensioner: 0

Inga recensioner än så länge

Lämna ett svar